Hvad er det virkelige forhold mellem vitaminer og vægttab?

Alle synes at have en anden mening om, hvorvidt vitaminer og vægttab er forbundet. Derfor vil denne korte artikel ikke være så lang. Først, lad mig fortælle dig, hvorfor D-vitamin er så vigtigt, hvis du ønsker at tabe sig. Medicinske forskere har betalt meget mere opmærksomhed på D-vitamin sidst, da det ser ud til, at det kan hjælpe dig med at forbrænde kalorier. Selv om jeg er klar over, at regelmæssig motion kan føre til termogenese (eller afbrænding af kalorier), vidste du D-vitamin spiller også en rolle i denne proces? Endnu bedre, hvad kan du gøre for at forhindre en D-vitaminmangel?

D-vitamin: Sandheden

Der er mange teorier om, hvordan D-vitamin virker i kroppen. Den mest almindelige teori er, at det udløser et hormon kaldet leptin. Dette hormon slukker kroppens evne til at forbrænde fedt til energi, og i stedet giver dig mulighed for at gemme det. D-vitamin vil ikke gøre meget godt, medmindre det er på det rigtige niveau. Den samlede mængde D-vitamin i kroppen, bortset fra de områder, der er stædige som skalaer, koges ned til fire hormoner: Cholecalciferol er sammensat af den kemiske calcitriol; ikke målbart beløb goitrogener eller pectrosteroner; og andre ukendte molekyler.

D-vitamin er afgørende for vores helbred. Dette vitamin findes i mange fødevarer. Den bedste kilde til D-vitamin er fisk, især fede fisk som laks, sværdfisk og tun. Som vi så i spidsen #2 D-vitamin er hovedsageligt lavet i huden. D-vitamin er lavet hovedsageligt i huden. Selvom æg nu anses for at være en kilde til D-vitamin, betragtes æg ikke som en faktor i denne henseende. Undersøgelser har vist, at vitamin A er vigtigt for vækst og næringsstof absorption. Æg er dog ikke den bedste kilde til D-vitamin. Din krop vil ikke absorbere den ekstra D-vitamin. Det er bedre at slippe af med det end at gemme det som fedt. Dette er grunden til at supplere med store mængder af D-vitamin er en dårlig idé.

D-vitamin kan også produceres i leveren. Leveren kan kun producere så meget D-vitamin, og resten skal fås fra din kost. D-vitamin er afgørende for stærke knogler, som vi netop har opdaget. D-vitamin er også nødvendigt for at sikre, at dine knogler er sunde og absorbere calcium. En D-vitaminmangel kan føre til osteoporose og knogletab. National Osteoporosis Foundation kæmper mod svær D-vitaminmangel og CPUSone kan teste din D-vitamin niveauer.

D-vitamin er afgørende for knogle sundhed. Dette kan opnås på en meget enkel måde: brug tid udenfor og tilsæt derefter D-vitamin beriget appelsinsaft til hver dag i din kost. Du kan også drikke naturlige D-vitamin kosttilskud, hvis appelsinjuice ikke er din ting. D-vitamin tilskud kan også være til rådighed throughroxin hydrochlorid injektioner for ekstra patient. Du bør dog kontakte din læge. Du bliver nødt til at få dit blod testet for røde blodlegemer. Derefter skal du fortsætte med at tage det i flere måneder, indtil dine D-vitaminniveauer vender tilbage til det normale.

Hvis du ikke er i stand til at få nok D-vitamin i din kost, eller føler sig meget træt og ude af stand til at fungere ordentligt, forbehandling med store mængder af D-vitamin kan være en mulighed. Aoga olie, som svarer til naturlige E-vitamin, kan være påkrævet. Denne behandling vil ikke gøre meget godt. Denne behandling er ikke nødvendig, hvis din kost indeholder nok D-vitamin, og du træner regelmæssigt.

Kosttilskud kan hjælpe dem, der ikke får nok D-vitamin gennem mad og sollys. D-vitamintilskud, også kendt som ascorbinsyre, er tilgængelige i mange former. Du kan finde dem i bløde geler, olie fyldstoffer, eller gel kapsler.

Leave a comment