Rejser? Sådan sikrer du, at din næste ferie er en stor eksplosion

Den moderne verden er fuld af stress og jag, der kan vise sig at være meget udmattende. Antallet af mennesker, der arbejder mere end 50 timer om ugen betyder ferier er rigelige. Tag dette i betragtning og begynde at søge efter “must-wins” ferier, der vil bringe dig stor spænding og masser af sjov.

Uel 41.com rapporterer, at et krydstogt er den bedst bedømte rejseaftale på verdensplan. Tooola.com siger, at krydstogter er den mest populære rejsemulighed. Cruising er 25% dyrere end sidste års pramme. Men der er kun 41 dage før du går! Her er nogle smarte ideer til at bekæmpe ferie blues.

1. Faciliteter – Bed om referencer eller enhver uddannelse eller coaching, der er frivillig. Må ikke begrænse dig til resorts eller parker. Vær ikke bange for at spørge om nogen faciliteter, især villaer med fitnesscenter eller spa.

2.800 millioner mennesker besøger verdens kulturarv hvert år. Vil du være en af dem? Med en Spanien rejseguide, kan du lære om attraktioner og andre oplysninger til rådighed for din destination. Din guidebog bør ikke kun fokusere på den rige kulturarv i syd; Det bør også omfatte de mere moderne områder.

3. By – Næste er byen. Du kan også lære sproget og se turistattraktionerne. Hvis tiden tillader det, kan du besøge en landsby og butik samt deltage i de lokale aktiviteter.

4. Køkken – Vil du prøve nogle nye retter? En “larve” er en virkelig, dampet krabbe, der lige er ved at luge i nord. Eller en “dessert”, som er et udvalg af slik fra Sorrento. Spanien er kun komplet, hvis du prøver dagens fantastiske køkken.

5. Få Someoria Denne prestigefyldte festival fejrer høsten af efteråret og lange varme dage. Det holdes under Barcelona-varmen. Dette er en fantastisk mulighed for at møde lokale folk eller vise venner derhjemme, hvor meget du værdsætter det langsommere tempo i spanskliv.

6. The Art Walk and Shop ligger ca. 5 km fra havnen Vell. De kan nemt nås med bus, tog eller taxa. Du kan tage en tur rundt i byen og kigge på butikkerne eller gå til Havre ‘bugt på bare 20 minutter. Calle Cotter tilbyder gode restauranter og caféer med en fantastisk atmosfære. Gå ikke glip af en stor Mirabeau (grill) middag på Le Rubis. Du kan også stoppe ind for at diskutere de seneste begivenheder rundt omkring i byen.

7. Gå planken ud: Dette er en fantastisk måde at se Barcelona uden at gå tabt. Disse strækninger kan findes langs hele byens kyst. I de tidlige morgentimer ligger stranden isulade Rambla vest for byen. Du finder alt, hvad du har brug for, fra butikker til udendørs teatre til britisk byggede barer til pubber. Nord for byen er smukke gågader, pubber i spansk stil og livlige dansegulve.

8. Shop – Eui ville ikke være et fjols at gå glip af meget (her er en prøveudtagning). Du vil finde både catalanske og italienske butikker i byen. Du finder souvenirs og håndlavede smykker af Piombino samt silke, sølv og kobber, mens du vandrer rundt.

9. Besøg en kirkegård – De barokke katakomber eller La gente de Tramblana er et uforglemmeligt sted. Dette stjerneformede kapel blev bygget i 1829 for at huse 800 familier, der lavede deres endelige tillidsaftaler på kirkegården. Mange blev begravet med den betingelse, at deres forsyninger ville blive begravet med dem. Nogle af disse objekter kommer så langt som til Sibirien.

10. Besøg en vulkan. Verdens mest aktive vulkan, vulkanen, er langsomt kaste sine hemmeligheder. Du kan gå rundt i Colca Canyon besøgende center gulvet og opleve både skuffelse og glæde. Disse er vulkanske sten, som er de typiske artefakter i denne fase. Der vil dog være lavastrømme og hotsprings.

11. En Edens Have ligger blot 20 kilometer fra Durban. De smukke botaniske haver kan ses langs ruten. Hvis du ser dyr krydse veje, er de ægte og ikke skuespillere.

Leave a comment