Oral B var professionel.

Oral-B Professionel pleje SmartSeries 4000 er den nyeste genopladelige tandbørste. Det er blevet grundigt gennemgået og testet. Denne tandbørste er en stor værdi for pengene. Oral-B Professionel pleje vil holde dig orienteret om tandbørsten.

Oral-B Tandbørsten er designet til at give blid, men konsekvent stimulering af tandkød og tænder. Den patenterede Gør det selv teknologi i Oral B tandbørste giver dig mulighed for at pre-form Tandpasta eller tandstikkere dig selv uden at besøge en tandlæge. Du behøver ikke at vente på resultaterne. Alt er gjort i tandlægestolen på forhånd.

4000 SmartSeries 4000 leveres med en Oral B komprimeret børstet tandbørstehoved. Denne tandbørste er ideel til at forbedre din mundhygiejne, herunder sundheden for tungen, tandkødet og tænderne. Børstehovedet kan bruges til hurtigt og effektivt at nå alle områder af munden. Dette resulterer i sundere tandkød og en mere effektiv tid til tandrensning.

Oral-B fancy essentials polering tandpasta sæt, 3 Floss ører, en rejse-størrelse rejsetaske, og en opladning stå er inkluderet. Du får også 2 års garanti. Du vil ikke blive skuffet.

Oral-B Electric tandbørste gennemgik en grundig gennemgang. Det er nu betydeligt bedre end sin forgænger. Tandbørsten er mere støjsvag, mere effektiv til at komme under din tandkødsranden, og bedre designet til at fjerne plak. Tandbørsten er tykkere og har en større evne til at fjerne plak.

Denne fantastiske elektroniske tandbørste er blevet grundigt testet for sin evne til at fjerne plak. Det er blevet forbedret og gjort mere effektivt end nogensinde før. Børstehovedet er blevet reduceret i størrelse med en mindre børstehals og en sensor, der justerer trykket automatisk baseret på, hvordan du børster. Dette forhindrer dig i at bruge for stort tryk i længere tid og reducerer caries.

Oral-B 5000 er særligt effektiv for dem, der allerede bruger genoprettende tandbørster, men ønsker at forbedre deres børstning teknik. Den elektriske tandbørste bruger højeffekt elektrisk rengøringsteknologi og en tunet, pulserende burst skabt af en HiTech sonisk tandbørste. Det er meget enkelt at bruge, ekstremt praktisk og meget effektivt.

Der er mange elektriske tandbørster på markedet i dag. Philips Sonicare FlexCare elektrisk tandbørste er den mest populære på markedet. Philips Sonicare Elite e9500 power tandbørste er bedst for storrygere og kaffedrikkere. Denne tandbørste er lavet til folk, der drikker en masse kaffe, te og kulsyreholdige drikkevarer. De er mere tilbøjelige til at have alvorlige tand farvning spørgsmål. Du kan også overveje Oral B FlossAction eller Oral B Sonic Complete elektriske tandbørster.

Det er ligegyldigt, hvilken model af tandbørste du vælger, er det altid en god ide at forske i produktet, før du foretager et køb. Du kan muligvis få en garanti for visse modeller. Før du foretager dit køb, kan du tjekke Oral B Sonic Complete. Nogle modeller kan være dyrere, og dermed dyrere. Oral B Sonic Complete er den mest omkostningseffektive model af det nuværende sortiment af genopladelige elektriske tandbørster. Det har avanceret teknologi og en jet-of-water design, der renser hele munden godt, især for folk, der ryger. Hvis du brænder for kridtning dine tænder, så Oral-B komplet er den rigtige model. Oral-B Complete leveres med et kraftfuldt, men sikkert lyssystem, der hurtigt og nemt vil blege dine tænder.

Oral B Precision Clean, Oral B FlossAction og Oral B Sonic Complete er alle tilgængelige. Alle modeller er designet til at give dig den bedste Oral B tænder rengøring oplevelse. Disse modeller omfatter Oral -B Ekstra Frisk og Oral -B Oxyfresh. Alle Oral-B tandbørster lover hvidere tænder og sundere smil.

Disse tandbørster fra Oral-B har også mange nyttige funktioner.

Leave a comment