Fastforrentet Home Ansvarlig Lånekapital

En fast rente hjem ansvarlig lånekapital eller kreditlinje vil have meget lavere månedlige betalinger end en variabel rente hjem ansvarlig lånekapital eller kreditlinje. Du kan betale mere i renter (måske 15 til 25 procent mere) på forhånd, men fordi dine månedlige betalinger kan forblive den samme, dit princip udestående går ned, også.

Faste satser kan være et hit og miss proposition. Kreditorerne varierer i deres tilgang til satsen “æra”. I en tid, hvor en ustabil økonomi og sub-prime lån marked har hjemsøgt mange, vil nogle kreditorer hæve renten ved første tegn på et lån modifikation. Dette kan have en ødelæggende indvirkning på en låntagers plan om at holde betale på sit hjem. Andre kreditorer (ishes långivere, der holder notatet om ejendommen) holde deres satser fastsat for lånets løbetid eller en rimelig periode. Ved at forblive på den nuværende fastforrentede långiver, er låntagerens månedlige betaling opretholdes til den lavere faste rente.

Variabelt forrentede lån kan synes billigere end en fast rente lån. Du kan opleve, at i forsker disse lånetilbud, fastforrentede lån er altid mere økonomisk ved åbningsbordet, men variable satser er ikke altid i den lavere ende. Fil til en fast sats først, hvis du har nået det punkt, der kræver lavere månedlige betalinger. Hvis forhandling ikke virker, refinansiere med en fast sats, men give dig selv en pause på et år eller mere for at være sikker på at du ikke udvide dig selv for langt.

Når der er truffet en beslutning om, hvilket lån der er bedst for dig, skal du sørge for at forstå vilkårene og betingelserne for lånet og stille spørgsmål, hvis du har spørgsmål. Hvis du overvejer dette for et hjem remodeling eller tilføjelse til dit hjem, hvis du har midlerne til at gøre rullende tilbage af dit lån vilkår arbejde, kan du være i stand til at få en egenkapital kreditlinje for en udbetaling. Hvis du har råd til at komme med penge til at rulle tilbage dit lån vilkår, kan du være i stand til at få en egenkapital kreditlinje til en lavere sats. Hvis du beslutter dig for at gå videre med et hjem egenkapital kreditlinje, skal du sørge for långiver er villig til at gøre alle lukkeomkostninger eller forudbetalte og er villig til at hjælpe dig ud i en tid med behov. Normalt lukning omkostninger er kun et ekstra gebyr, du skal betale, når du lukker dit lån. Hold øje med skjulte omkostninger eller forudbetalingsstraffe.

Et andet potentielt set-up med et hjem egenkapital kreditlinje er at bruge det som en investering til at betale høj rente gæld. Du kan bruge dit hjem egenkapital kreditlinje eller indkassere egenkapital som sikkerhed for at betale dine kreditkort eller billån, men vær meget forsigtig, fordi hvad du lægger i høj rente gæld i dag kan tages væk i morgen, hvis du ikke kan betale gælden. Undersøg lånet omhyggeligt og afveje dine muligheder omhyggeligt.

Endelig skal du sørge for at kende exit-strategien og tage højde for, at enhver form for lån, fast ejendom, forretning eller noget andet er en kapitaltransaktion, hvilket betyder, at du bruger dine hårdt tjente aktiver som sikkerhed. Det betyder, at hvis du ikke er i stand til at foretage dit realkreditlån betaling på et givet tidspunkt, dit hjem er i risiko for afskærmning. Din kredit beskyttelse også er i fare. Hvis du ikke var i stand til at foretage dine betalinger og kom i en situation med misligholdelse, kreditor indehavere af lånene har ret til at tage dit hjem fremherskende.

Leave a comment