Vil du handle til samme pris?

Når du er sikker på at du vil betale dine regninger til tiden, sats shop på samme tidspunkt af året. Brug et regnearksprogram som Quicken eller Microsoft Money til at organisere dine data. Online långivere næsten altid har pre-made formularer til rådighed for dig at udfylde.

Når du har valgt en långiver og accepteret deres vilkår, indsende din ansøgning. Mens nogle långivere giver øjeblikkelig godkendelse, andre giver dig mulighed for at lave aftaler eller indsende dine oplysninger online. Du kan modtage et tilbud fra en långiver for en højere rente i løbet af få minutter efter du indsender dine oplysninger. Når du har sammenlignet priser, kan beslutningen spare dig for en masse tid.

Sørg for at læse oplysningsboksen, når du ansøger om et lån. Det vil detaljeret alle gebyrer, renter og tilbagebetalingsbetingelser. Der kan være ansøgningsgebyrer eller dokumentationsgebyrer. Hvis du har brug for at indsende yderligere dokumentation, kan disse gebyrer være mere end lånebeløbet. Et gebyr vil kun blive opkrævet, hvis lånet ikke er godkendt med det samme.

Det er her, forsigtighed er nødvendig. Vi kan ikke lide financialIV imødegå, men vi kan ikke over-understrege, hvor vigtigt disse årlige forsikringer er. En police er forsikring. En police er forsikring. En årlig politik dækker alle omkostninger i forbindelse med din bil, hjem og rejser i tilfælde af, at du kommer til skade eller værre, dræbt i en ulykke. Dens værdi ligger mellem $ 100.000 og $ 500.000. Politikkens værdi kan variere fra $100.000 til $500.000.

Stil spørgsmål og læs lånedokumenterne igennem. Du kan finde bedre tilbud med lavere renter. Nogle långivere tilbyder også lånebeskyttelse. Dette beskytter dig, hvis du bliver handicappet eller mister din indkomst. Det kan ofte beløbe sig til fem tusind dollars. Før du tilmelder dig et lån, skal du sørge for at forstå denne dækning.

Leave a comment